Учасницю “Холостяка-10” оштрафували у львівському трамваї: вона звинувачує контролера

В одному з львівських трамваїв виник скандал — контролер із чаєм у руках оштрафував за безквитковий проїзд учасницю 10-го сезону реалітішоу «Холостяк» Аліну Ляшук. Відповідне відео дівчина опублікувала у соцмережах.

За словами Аліни Ляшук, вона з подружкою та контролерами зайшли у трамвай на одній зупинці. Дівчата одразу ж купили квитки, однак, закомпостувати їх не встигли, оскільки до них підійшов чоловік із пластянкою з чаєм у руках, передає Vgorode Львів.

Він перевіряв квитки і, виявивши, що вони у дівчат не завалідовані, дмухаючи на гарячий чай, виписав два шрафи по 200 гривень, які ті одразу ж оплатили.

Після цього обурені поведінкою контролера пасажири почали дорікали чоловікові за гарячий напій у салоні. Мовляв, ви ж не в кафе працюєте! На що контролер відповів, що це не алкогольний напій, і він його не п’є, а лише тримає в руці.

«Це була найдорожча поїздка у трамваї за весь час», — розповіла Аліну Ляшук на відео у ТікТок, показавши два штрафи по 200 гривень.

@lionilall

Це нормально ходити з кип’ятком в транспорті, на робочому місці? #ситуація #львівтікток #контролер #жиза😂 #хо #хочувреко #трендитікток

♬ оригінальний звук – ALINA LIASHUK

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини