Міла Куніс скаламутила мережу, назвавши борщ “російським супом” (відео)

Американська акторка Міла Куніс, яка, разом зі своїм чоловіком Ештоном Кутчером, підтримує Україну під час війни, ошелешила несподіваною заявою. Зірка, що народилася в Чернівцях, назвала борщ “дуже російським супом”.

Це пролунало в її жовтневому інтерв’ю Harper’s Bazaar, де Міла оповідала про харчові звички і традиції її родини, передає ТаблоID.

“Російський стіл – це багато їжі, просто весь час. Звісно, почати можна з пельменів, вареників, тоді можна зготувати борщ, це такий дуже російський суп із буряка. Як не любите буряк, то не їжте. Росіяни люблять копчену рибу та рибу в цілому. Cолону рибу, копчену рибу. Росіяни або українці. Я розумію, зараз ми живемо в часи, коли я більше навіть не знаю, як себе називати”, – зізналася Куніс.

Cлова актриси, яка раніше говорила, що війна змусила її відчути себе українкою, обурили деяких інтернет-користувачів.

“Ти можеш народитися в Україні, зібрати 30 млн дол допомоги для України, але так і не зрозуміти різницю між Russians і Ukrainians”, – докоряють Мілі в Twitter.

Зірку звинувачують у тому, що вона просто піариться на темі України. З іншого боку, дехто виправдовує Куніс, адже вона поїхала до США ще дитиною, відтак має “світосприйняття на рівні USSR”. До того ж, її допомогу Батьківщині не можна недооцінювати.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини