Шапки, кепі та капелюхи — модні головні убори цієї зими

У минулі століття головний убір був обов’язковою частиною жіночого гардероба у будь-яку пору року. Містянки носили переважно капелюшки, сільські жінки одягали хустки та очіпки.

Сьогодні ж головні убори не є обов’язковими, але багато модниць використовує капелюхи та шапки жіночі не лише як захист від холоду й вітру, а і як стильний аксесуар. Тож які головні убори у моді цієї зими?

Комфорт — головний тренд сезону

Сучасні модні тенденції впевнено взяли курс на мінімалізм та комфорт. Тож наймодніші моделі цього сезону — ті, в яких вам буде зручно, тепло, та затишно.

Біні

Ці прості, але дуже стильні в’язані шапки є універсальним варіантом як для базового образу, так і для оригінального, яскравого. Різноманіття відтінків, декору, принтів робить біні справжнім хітом, без якого цього року не обійдеться жодна модниця.

Панами

Вони були популярні й у минулому сезоні, але у 2022 переможці Євробачення зробили панами справжнім хітом. Вони бувають не тільки літніми: наприклад, дуже популярними є моделі з плюшу або штучної шкіри. Найбільш популярний колір, звісно, яскраво-рожевий — як у соліста Kalush.

Кепі

Цей стильний головний убір одразу переносить чи то в епоху гострих картузів, чи то у Францію 19-го сторіччя. Кепі ідеально поєднується з класичними пальто та тренчами, костюмами зі штанами та картатими вовняними шарфами.

Шапки з помпоном

Вони виглядають дуже мило та затишно, особливо моделі з різними візерунками: ведмедиками, сніжинками, оленями. Також дуже стильно та казково виглядає об’ємна в’язка та шапки з пряжі з люрексом.

Класичні фетрові капелюхи

Раніше вони були атрибутом скоріше чоловічого одягу, але зараз стали популярними серед жінок. Вони виглядають дуже стримано, елегантно та поєднуються як із чорними класичними куртками, так і з сукнями чи приталеними плащами.

Спортивні шапки з флісу чи мериносу

Сьогодні все більше людей займаються спортом на вулиці навіть взимку. Тому обирають теплі шапки простого крою, що добре гріють та не продуваються. Часто такі моделі є подвійними: нижній шар відводить вологу, а верхній захищає від холоду та вітру.

Різноманіття стилів та форм сучасної вуличної моди дозволяє кожній жінці створити свій власний образ, у якому вона буде виглядати на всі 100%. Головне — почувати себе комфортно та не мерзнути.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини