Roll Club – нова доставка ролів у Львові, як роздає подарунки та збирає гроші на зимову форму для ЗСУ

Нещодавно у Львові розпочав роботу Roll Club – доставка ролів від харків’ян, а також заклад, що працює у стріт-фуд форматі: замовлення можна забрати з собою або з’їсти за столиком на другому поверсі.

Історія компанії почалася 10 років тому в маленькому містечку Чугуїв на Харківщині. Згодом бренд відкрив перший заклад у Харкові, а ще за кілька років Roll Club перетворився на мережу.

В умовах повномасштабної війни команда Roll Club продовжує працювати в Харкові та Чугуєві, поєднує роботу та волонтерство, готує тисячі «підвішених» порцій шаурми  «Стефанія» для ЗСУ, ТРо та ДСНС. А ще починає роботу в нових містах. Зокрема, у Львові.

Вілен Даніелян, засновник компанії, каже: «За роки роботи ми стали «своїми» для харків’ян. Є гості, які зробили у нас вже кілька сотень замовлень. Є люди, які багато років працюють в команді і навіть перед обличчям небезпеки залишаються в місті. Я знаю, що наш бренд – це щось особливе і рідне всіх харків’ян. Так само я знаю, що наразі велика кількість харків’ян знайшли прихисток у Львові. Ми хочемо підтримати їх улюбленими стравами. І ми дуже сподіваємося, що наш продукт, в якого ми вкладаємо весь наш талант і всю нашу пристрасть, припаде до душі львів’янам. І Roll Club стане «своїм» у чудовому місті Лева».

В меню Roll Club – різноманітні роли, сети ролів та поке. А ще тут вперше у Львові готують суші-бургери.

Що спробувати?

  • Суші-бургер з королівськими креветками – 275 гривень
  • Рол «Філадельфія» з лососем – 199 гривень
  • Гарячий рол «Запечений лосось» – 199 гривень
  • Поке з куркою та манго – 119 гривень
  • Сет «Чізес» (рол Філадельфія з лососем, Філадельфія з вугрем, рол Вірджинія) – 409 гривень.

В меню завжди є акційні сети з приємними знижками.

  • На честь запуску у Львові до будь-якого замовлення від 499 гривень безкоштовно дарують рол “Байрактар” з лососем та чеддером.
  • Весь прибуток, отриманий від продажу найбільш популярних ролів Філадельфія, передадуть на закупівлю теплої форми для захисників на Харківщині.

 

Замовити доставку: https://roll-club.lviv.ua

https://www.instagram.com/roll_club/

https://www.facebook.com/RollClub.Kharkiv

Адреса: Крива Липа, 8
Режим роботи: 10:00 – 21:00

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини