Страхова компанія “ПРОВІДНА” надала фінансову підтримку парамедикам-добровольцям

Компанія підтримує українських захисників та волонтерів, які працюють на перемогу України у війні.

Страхова компанія “ПРОВІДНА” перерахувала українському добровольчому медичному батальйону “Госпітальєри” 100 тисяч гривень. Парамедикам дуже потрібні медикаменти і медичні витратні матеріали, адже вони працюють безпосередньо на передовій.

“Госпітальєри” ще з 2014 року евакуюють, стабілізують і транспортують поранених у найгарячіших точках передової. Вони всі добровольці, які не отримують зарплати від держави, тому їхня робота повністю залежить від благодійних пожертв.

Основна ціль парамедика в зоні бойових дій — стабілізувати бійця чи цивільну людину, яка перебуває в невідкладному стані. Але “Госпітальєри” не тільки надають невідкладну медичну допомогу на бойових позиціях — а й здійснюють евакуацію поранених до стабілізаційних пунктів, де працюють анестезіологи, хірурги, травматологи тощо. Парамедики забирають пораненого військового фактично з самого поля бою, і в таких умовах діяти доводиться дуже швидко.

Окрім того, “Госпітальєри” навчають вмінню рятувати поранених не тільки своїх учасників батальйону, а й інших бійців, яким це життєво важливо. Адже чим якісніший рівень знання міжнародних протоколів надання допомоги під час бойових дій, тим більший шанс на порятунок кожного пораненого. За всі роки діяльності медбатальйону, інструктори навчили надавати допомогу вже декілька десятків тисяч людей. Зараз такі тренінги проводять для ЗСУ, прикордонників, поліцейських, волонтерів.

З початку повномасштабного вторгнення рф страхова компанія “ПРОВІДНА” регулярно допомагає ЗСУ, вимушеним переселенцям та постраждалим від воєнних дій і закликає усіх, хто має таку можливість, підтримувати тих, хто працює задля перемоги України у війні.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини