“Місіс Крим-2022”, яку захейтили в мережі через зовнішність, заспівала “Ой у лузі червона калина” (відео)

Блогерка із Сімферополя Ольга Валєєва, яка прославилася після того, як здобула титул “Місіс Крим” у конкурсі “Королева краси – Крим. Весна-2022” і зіткнулася з хейтом своєї зовнішності, виконала пісню “Ой у лузі червона калина”. Відео, на якому жінка співає легендарну композицію, що символізує спротив українського народу російським загарбникам, вона розмістила в Instagram, де її вже встигли розкритикувати росіяни.

Не довго думаючи, Валєєва опублікувала у профілі пост-виправдання, в якому спробувала довести, що нічого не знала про значення української пісні та не хотіла нікого зачепити. Втім, цей вчинок лише розсмішив українців і ще більше розлютив агресорів, передає Обозреватель.

На відео можна побачити блогерку та ще одну жінку, які співають “Ой у лузі червона калина”. Трек став широко відомий в Україні та далеко за її межами після того, як лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк виконав його в центрі Києва зі зброєю в руках.

Як можна зрозуміти з геолокації, Валєєва зі своєю подругою співала пісню у Сімферополі, столиці анексованого Росією Криму.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от News of Ukraine🗞 (@of_news_ukraine)

Після того, як розлючені росіяни висловили “Місіс Крим” своє обурення, жінка вирішила роз’яснити ситуацію.

“Я знати не знала, що ця пісня з чимось пов’язана і є якоюсь забороненою! І співали ми її без усяких смислів, підсмислів та символів! Просто заспівали українську пісню (ми так думали, що це просто пісенька, яку знаємо давно). Так! Я українка! Родом я з Криму, народилася в Білогірську! Живу собі спокійно в Сімферополі і виховую сама двох дітей! І що ви думаєте, я стала б ризикувати, знаючи, що, як виявилося, означає ця пісня? І припиніть, будь ласка, писати мені образи в Дірект та в коментарях”, – видала блогерка.

У відповідь інтернет-користувачі залишили під її постом: “А пісня справді красива”, “Слава Україні”, “Не називай себе українкою”, “Тобі потрібен титул “Місіс найшвидше перевзування в польоті”, “Оля, ти жила у Полтаві. Бачила чи зустрічала хоч раз нацистів? Про що ти? А якщо пісні українською – це нацизм, то варто задуматися, хто тут нацисти”, “Крим – це Україна. І маленькими кроками повертається додому”, “Не можна всидіти на двох стільцях”, “Хайпанула потужно”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини