Олена Зеленська жорстко відповіла засновнику Pink Floyd на закиди поступитись росїі

Засновник гурту Pink Floyd Роджер Вотерс звернувся до Олени Зеленської із закликом піти на поступки росії. Перша леді не тягнула з відповіддю.

Колишній лідер та засновник легендарного гурту Pink Floyd Роджер Вотерс обурив скандальним зверненням до першої леді Україні. Він заявляв, що треба піти на поступки росії, передає 24 канал.

Олена Зеленська відповіла Вотерсу

Дружина президента вирішила не тягнути з відповіддю. Вона опублікувала допис, в якому звернулась до музиканта. Вона підкреслила, що Україна – обороняється, якщо ми зупинимося – нас не стане.

Це росія напала на Україну, знищує міста та вбиває людей. Українці захищають свою країну та майбутнє своїх дітей. Якщо ми відмовимося від боротьби — завтра нас не буде. Якщо РФ відмовиться від війни — війна закінчиться. Роджере Вотерс, вам варто просити миру в президента іншої країни, – жорстко відповіла перша леді.

Варто нагадати, що позиція гурту Pink Floyd відрізняється від позиції колишнього фронтмена. Колектив засуджує росію, видалив усі свої записи з їхніх цифрових платформ. Також музиканти випустили трек Hey Hey Rise Up, в основі якого звучить пісня “Ой у лузі червона калина” у виконанні Андрія Хливнюка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини