Львівський журналіст, який зараз на фронті, освідчився своїй коханій у прямому ефірі (відео)

Військовослужбовець, який у мирний час також працював журналістом, звернувся до своєї коханої.

У прямому ефірі одного зі львівських телеканалів військовослужбовець Юрій Герун освідчився журналістці Марині Пітиляк, яка вела святкову програму, передає ТСН.

Пропозицію руки та серця боєць зробив у День Незалежності України, передає “Перший Західний”.

“Сьогодні мене обстріляла диверсійно-розвідувальна група амурів і потрапила мені прямо в серце”, – почав герой.

Протягом п’яти хвилин, прикрашаючи свою промову епітетами, романтик розповідав своїй дівчині про кохання. Тож вона відповіла “Так!”.

“100 ТАК! І вірю, що скоро буде й 100 цьомчиків! Особливий мій Юрій Герун, як завжди, особливо трепетно, небанально і так любляче. Потрійне моє свято – День Незалежності, День залежності від твоєї безмежної любові, і День народження моєї ТРК “Перший Західний”. Які часи, такі й освідчення. Втім, ані сім повітряних тривог, ані жодне зло не спроможне зламати наше світле кохання. Мрію про твоє переможне повернення. І про обійми наживо. Вірю в тебе і в нас. І щаслива, що колись нас познайомив Бог”, – написала журналістка у Facebook.

@marvik2121 ❤️ Львівський журналіст, який зараз на фронті, освідчився своїй коханій у прямому ефірі львівського телеканалу #освідчення♥️💍 #вонасказалатак❤️💍 #marvikteamthebest #кохання #marvikteamthebest💎 #Україна #разомдоперемоги #uatop💛💙 ♬ Works that make the violin and harp feel spring – zurotan

До військової служби Юрій Герун також працював журналістом на різних львівських телеканалах.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини