На День Незалежності над окупованим Маріуполем підняли прапор України: унікальні кадри

В окупованому та знищеному Маріуполі росіянам не вдалося знищити віру українців у перемогу. На День Незалежності у місті замайорів український прапор.

Український прапор над окупованими містами

Навіть після стількох бід у Маріуполі діє рух опору. Відважний місцевий мешканець уночі зняв з будівлі російський триколор, а замість нього повісив український прапор, передає 24 канал.

То ж наш стяг здійнявся над нічним містом. Це вкотре підтверджує, що українські військові ще неодмінно встановлять цей прапор у центрі Маріуполя вдень.

Рух опору веде невтомну боротьбу для якнайшвидшого звільнення наших земель, а також щоб кожен українець там відчував, що Україна – тут, ми поруч і скоро звільнимо всі наші землі, – наголосила розвідка.

Додамо, що російські окупанти в Маріуполі знищили всю українську символіку. Тому те, що комусь з місцевих мешканців вдалося зберегти державний прапор, вже вражає.

До речі, не тільки в Маріуполі на День Незалежності вивісили український прапор. Рух опору постарався також у селищі Мирне на Херсонщині та Балаклії на Харківщині.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини