Червоненко, відомий антиукраїнською позицією, отримав звання підполковника (фото)

Українському політику Євгену Червоненко, який відомий своєю проросійською позицією та численними антиукраїнськими заявами, присвоїли чергове військове звання. У червні він отримав звання підполковника.

У мережі з’явилося фото погонів та номер наказу про надання звання. Про це у Facebook повідомляє народний депутат Володимир В’ятрович, – пише Оbozrevatel

Нардеп опублікував фотографію, яка говорить про те, що Червоненко отримав звання підполковника згідно з наказом начальника Головного управління розвідки від 20 червня 2022 року №52.

Також про присвоєння Червоненку звання підполковника писали у Telegram. Зокрема, показано його фото у формі зі званням майора.

“Ви будете здивовані, але він також служить у ГУР і навіть дослужився до підполковника! Хоча на початку загострення війни був лише майором, що видно на фото зліва, де його застали у дорогому Гудвайні”, – пишуть про Червоненка.

Крім того, у мережі нагадали, що до початку повномасштабної війни Червоненко розповідав, що анексований Крим почав “процвітати” після 2014 року.

Червоненка надали звання підполковника

Нагадаємо, український політик Євген Червоненко засвітився у формі Збройних Сил України. Він відомий своєю проросійською позицією та численними антиукраїнськими заявами, зробленими, зокрема, на телеканалах кума Путіна Віктора Медведчука.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини