Гріхи потягнули в землю: патріарх Кирил впав посеред літургії (епічне відео)

Російський патріарх Кирило послизнувся та впав під час освячення храму у Новоросійську. У РПЦ уже встигли пояснити казус, а сам патріарх каже, що закони фізики ніхто не скасовував. Ми погоджуємось – гріхи таки тягнуть до землі.

Відповідне відео опублікували російські телеграм-канали. Зазначається, що Кирило забився спиною об ребро кафедри. В РПЦ уже відреагували і пояснили, чому ж стався казус, передає 24 канал.

За словами Кураєва, підхопити Кирила “не встигли ані співробітники охорони, а ні служба протоколу, ані єпископи, що стоять поруч”.

Патріарх забився спиною об ребро кафедри. Літургія продовжилася. Митрополит Григорій та місцевий єпископ Феогност винувато дивляться спідлоба на патріарха і чекають на реакцію, – йдеться у повідомленні Андрія Кураєва.

Однак, він врешті заявив, що винні коронавірусні обмеження, через які патріарх не дозволяє торкатися себе і підтримувати на сходах.

Момент падіння патріарха потрапив на відео

Відповідні кадри з етеру наближеного до РПЦ російського телеканалу “Союз”, камера якого зафіксувала падіння Кирила, розлетілись у мережі та телеграм-каналах. Звісно, з сайту каналу відео швидко видалили.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини