“Прошу вбити в собі молодшого брата”: Мозгова засудила українців, котрі дякують “Ногу свело!” за пісню

Продюсерка Олена Мозгова звернулася до співвітчизників, котрих розчулила присвячена Україні пісня російського гурту “Ногу свело!”. На її думку, це прояв комплексу меншовартості, від якого час позбуватися.

Свою думку Мозгова виклала у Instagram, обурившись рядком Макса Покровського “Украина – моя вторая половина”, передає ТаблоID.

“Яка нах другая палавіна?! Нічого!!! Нічого у нас спільного не має і бути не може! А вас, дорогі українці, ті які постять це і пишуть “дякуємо”, “вау” і таке інше, я прошу вбити в собі молодшого брата і комплекс меншовартості!”, – заявила вона.

До слова, сам лідер гурту Покровський у інтерв’ю “Радио НВ” пояснив, що для нього ця пісня є дуже особистою, адже його мама – українка з Дніпра. Також музикант зізнався, що жалкує про свої виступи в окупованому Криму, мовляв, на той момент він не розумів, що порушує закон України.

“Я не розумів. В Україні є закон на цю тему. Незнання закону не звільняє від відповідальності, і я за фактом відповідаю – моя нога не ступала на українську землю рівно стільки, скільки передбачено українським законом. Якби можна було повернути час, я цього не зробив би. Відтоді ми стільки разів відмовилися від концертів у Криму”, – запевнив артист.

“Ми сказали: “Із задоволенням виступимо з концертами у Криму, якщо перетнемо кордон згідно із законом України”. І це важливий момент, тому що, наскільки я розумію, ми порушили закон не тим, що виступали там, а тим, що неправильно перетнули кордон”, – зазначив Покровський.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини