Відома грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе візьме участь у благодійному ярмарку у Львові

Подію для підтримки ЗСУ організовують Львівська філармонія та оркестр “INSO-Львів”

Про це повідомляє Львівська національна філармонія ім. М. Скорика

Львівська національна філармонія імені м. Скорика 12 червня організовує на площі Маланюка у Львові благодійний ярмарок-зустріч. Паралельно відбудеться онлайн-аукціон, лотами  якого стануть зустрічі з відомими людьми,  іграшки, прикраси, твори мистецтва й інше, що будуть розміщені на фб-сторінці “INSO-Львів” уже 10 червня.

За словами керівниці правління “INSO-Lviv” Іоланти Пришляк, щодня оркестр обробляє десятки запитів допомоги.

“Львівська філармонія стала осередком гуманітарної допомоги, – каже Іоланта Пришляк, – і неодноразово довела, що культура не буває поза політикою. Нашим великим колективом ми створили ініціативу ярмарку та аукціону для збору коштів на потреби нашої рідної львівської 80-ї ОМДШБ.  Наша мета – зібрати кошти на 4 авто та термовізійні дрони.

Спеціальною гостею ярмарку стане відома грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе, яка засуджує російську окупацію як у рідній Грузії, так і на українській землі.

  • Концертом Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії імені М. Скорика під орудою київського диригента Андрія Савчука 10 червня ву Концертному залі ім. Людкевича відновиться популярний проєкт “Дириґенти. Українською”.
Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини