“Ніколи не читає документи і йому переказують, що кажуть генерали” – Фейгін про Путіна

Працювати з диктатором РФ Володимиром Путіним дуже нелегко – він завжди запізнюється, а, щоб не читати документ, просить їх переказати.

Диктатор РФ Володимир Путін не схильний до монотонної роботи. Але свої промови він завжди перечитує та редагує, – пише ТСН.

Про це 24 каналу розповів російський правозахисник Марк Фейгін.

За словами Фейгіна він був довіреною особою експремʼєра Касьянова, який і розповів йому деталі роботи з Путіним. Він каже, що Путін завжди запізнювався на економічні наради, які треба було проводити оперативно. Його могли чекати 3-5 годин.

Також, як розповідав Касьянов Фейгіну, Путіну завжди було нудно на таких заходах. Він міг посидіти 10-15 хвилин і все, він такого не любить.

“Крім того, навіть Пугачов, який був авторитетним банкіром на той час, розповідав, що Путін не любить читати книжки, тому завжди просив переказати (йдеться і про документи. – Ред.). А це був ще приблизно 2003 рік. І ситуація за 20 років кращою не стала. Тому він вникати взагалі не здатен. Зараз Патрушев йому теж переказує те, що говорять генерали. Це не так, що Путін сидить зі всіма, і вони разом все обговорюють”, – розповів Фейгін.

Водночас, як зазначив правозахисник, свої промови Путін завжди перечитує та редагує.

“Він ніколи не читає того, що не бачив заздалегідь. Така в нього філософія. І ви знали, що окуляри він не носить, і це теж впливає на те, чому він не читає документи, а просить переповісти. Адже йому вже 70 років”, – додав Фейгін.

Утім, через плітки про погіршення стану здоровʼя Путіна експерти почали говорити про те, що одним із найближчих людей до нього зараз є секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев. Російський посадовець, нібито, часто може вирішувати питання з генералами замість Путіна.

“Але це може бути і правда, і ні. Немає суперечок, що він особисто працює з генералами, адже може робити це за посередництва Патрушева та навіть через відеозвʼязок. Він (Путін.- Ред.) не зустрічається з генералами і не сидить над картами”, – наголосив правозахисник.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини