Українські зірки переспівали хіт Скрябіна “Місця щасливих людей”: тепер там є Київ, Маріуполь, Харків та Ірпінь (відео)

Відомі українські зірки переспівали хіт легендарного артиста Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) “Місця щасливих людей”, у якому загиблий музикант співав про Берлін, Мадрид, Париж та другі закордонні міста. Колеги дещо змінили текст і тепер у ньому з’явилися Київ, Маріуполь, Харків, Ірпінь, Херсон, Чернігів та інші населені пункти, які постраждали від рук російських загарбників.

Зворушливий кліп, до якого потрапили кадри українських міст до приходу “русского міра”, розмістили на YouTube-каналі “Кузьма Скрябін”. У мережі оцінили нове звучання культового треку, передає Обозреватель.

Ініціатором створення зміненого каверу виступив український продюсер та співзасновник музичної премії YUNA Павло Шилько. До нього приєдналися учасники гурту “Скрябін”, а також відомі співаки та співачки: Юрій Юрченко, Олександра Заріцька, Артем Пивоваров, Сергій Танчинець, Фагот, Наталія Могилевська, Іван Navi, Руслана.

“Автори планують використати новий варіант треку “Місця щасливих людей” на телебаченні, радіо та в інтернет-виданнях не з комерційною метою, а виключно для благодійності. Він також прозвучить як гімн великого медійного благодійного заходу, проведення якого готується спільно з національною радою України з телебаченню та радіомовлення. У рамках заходу буде розпочато фінансування відновлення медійної інфраструктури постраждалих українських міст. Збір коштів проводитиметься на БО “Благодійний фонд імені Кузьми Скрябіна”.”Дякую вам, люди”, – сказав би Кузьма”, – повідомляється під публікацією.

Нова версія пісні зворушила українських інтернет-користувачів.

“Кузьма, я знаю, ти з нами. Відпочивай у мирі”, “Надзвичайно проникливе виконання”, “Просто до сліз”, – залишали під відео коментатори.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини