Всесвітньо відомий композитор Ханс Циммер перервав концерт у Лондоні, щоб показати українського піаніста, який грає під сирени (відео)

Всесвітньо відомий композитор, автор саундтреків до фільмів “Людина дощу” та “Дюна” віддав данину мужності українців.

Ганс Циммер, мабуть, один з найвідоміших композиторів сучасності, який написав музику для оскароносних фільмів, мультфільмів та навіть комп’ютерних ігор (Call of Duty: Modern Warfare 2), перервав свій концерт у Лондоні 23 березня, щоб показати відео українського піаніста. Про це пише Deadline, передає Фокус.

“Зазвичай наприкінці вечора ми виконуємо останню композицію Time. Але спочатку я хотів би показати вам її іншу версію, яка була зіграна в інших умовах. Моя донька знайшла це відео в Instagram”, — сказав чотириразовий лауреат премії Греммі зі сцени залу O2 концерту у межах Hans Zimmer Live.

І на великий екран вивели відео львівського піаніста, відомого під ніком @alexpian_official. Він виклав відео три дні тому, підписавши його: “Мій внутрішній протест проти сирен, бомб, вбивств, війни”. На ньому Алекс виконує тему фільму “Початок” на львівському вокзалі під звуки повітряної сирени.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alex (@alexpian_official)

Циммер виконав композицію Time разом зі своїм оркестром, до якого входило 10 музикантів Одеського оперного оркестру України.

“Наші серця з вами та з вашим народом”, — додав Циммер, звертаючись до українських музикантів.

Згодом Алекс опублікував слова подяки композитору.

“Я дуже вдячний Гансу Циммеру за підтримку України в цій жахливій війні, яку Росія почала проти нашого народу. Відео, яке за кілька днів стало дуже популярним, побачила його дочка і показала батькові. Вона написала мені слова підтримки, і це відео Ганс Циммер показав на своєму концерті в Лондоні перед аудиторією в 15 000. Я дуже вдячний сім’ї Циммер за привернення уваги до війни в моїй державі. Я радію, що своїм ремеслом роблю великий внесок на інформаційному фронті, щоб якнайбільше людей знали правду і протестували проти агресивної злочинної Росії. Музика поєднує”, — написав піаніст.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alex (@alexpian_official)

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини