Кива, виступаючи на російському ТБ, назвав Порошенка “заблудлою вівцею”, Зеленського – “тимчасовою та марною людиною” (відео)

Президент Росії Володимир Путін “вчиняє як справжній християнин”, пропонуючи п’ятому президенту України Петрові Порошенку політичний притулок.

Про це сказав народний депутат від фракції “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Кива, виступаючи 9 лютого у прямому ефірі пропагандистського телеканала “Россия 1”, передає інтернет-видання Гордон.

Відео виступу нардеп опублікував у Facebook.

У відповідь на репліку телеведучого про те, що Росія “з гуманітарною метою у разі політичних переслідувань” готова прийняти Порошенка, Кива похвалив Путіна.

“Насправді жарти давно закінчилися і почалася об’єктивна реальність. І насправді, як ми бачимо, президент Росії виявив, як завжди, християнську доброчесність. Ну от православна людина рятує заблудлу вівцю. У цьому ж місія нас, православних людей. Тому я в цьому точно нічого не побачив поганого чи доброго. Це норма як для мене, так само для християнина – допомогти людині у її складний період”, – сказав він.

Нардеп також прокоментував фразу Путіна “Подобається, не подобається – терпи, моя красуне”, сказану ним на зустрічі з президентом Франції Емануелем Макроном.

“Насправді було все чітко сказано президентом вашої країни стосовно президента моєї країни. І якщо ви помітили – Володимир Володимирович за всю пресконференцію, за півтори години так і не називав ні імені, ні прізвища [президента України Володимира] Зеленського, тим самим даючи зрозуміти, що ти – людина тимчасова і точно ні на що не впливаєш. Фактично марна”, – сказав Кива.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини