“Переживемо і станемо ще сильнішими”: DZIDZIO про те, як зберігати спокій у складний для України час

Український співак, актор та продюсер Михайло Хома (DZIDZIO) поділився своїми лайфхаками, як зберігати спокій і розважливість у непрості часи. Наступні поради артиста варто взяти на озброєння кожному.

Зірка українського шоу-бізнесу DZIDZIO впевнений – всі життєві проблеми та напружені часи потрібно переживати спокійно. Головне – віра у свої сили та максимальна підтримка своєї країни, передає Сьогодні.

“Будьте певні, що Україна – сильна держава! Нам потрібно об’єднати всі зусилля – не має значення, хто конкурент, хто опозиція, а хто при владі – треба взятися за руки та всіх перемогти! Впевнений, ми це переживемо і станемо ще сильнішими!” – розповів ведучий каналу “Україна” DZIDZIO.

Артист постійно стежить за новинами, але зосереджується на головному та завжди вірить у світле майбутнє. А шанувальникам радить – не падати духом і зберігати спокій:

“Насамперед – без паніки! У будь-яких тривожних моментах я намагаюся зберігати спокій і вам раджу того ж. Повірте, ми розберемося з усім. Не варто нікуди тікати, не впадайте в паніку, а краще зберігайте холодні роздуми і будьте підготовленими до будь-якого розвитку подій. Основне – не боятися, адже нам є що захищати, і це наша головна мета – зберігати свої межі. Ми нікому не дозволимо зайти занадто далеко – дамо по зубах дуже! Я знаю, про що говорю, бо часто їжджу до хлопців і бачу, що головна наша сила – бойовий дух”, – прокоментував DZIDZIO.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини