“Немає жодних емоцій, окрім жалю”: Ірма Вітовська прокоментувала скандальну заяву Єгорової

Мережу сколихнуло гучне висловлювання української актриси та телеведучої.

Колеги по сцені дивуються, що могло стати причиною такої позиції.

Актриса та громадський діяч Ірма Вітовська зізналася, що розчарована поведінкою Єгорової. Раніше актриси тісно спілкувалися, але після подій 2014 року, коли Сніжана зайняла українську позицію, – обірвали зв’язок, передає Сьогодні.

“У мене немає жодних емоцій, окрім жалю. Шкода, що Сніжана Грищенко, українка з Таврії, ось так абсолютно заперечує вибір України, її жертви і не тільки ті, що зараз, а всі історичні жертви”, – заявила Вітовська.

Хоча, за словами актриси, вона пам’ятає, що раніше Єгорова дотримувалася абсолютно протилежної позиції. Актриса не відкидає, що щось могло серйозно вплинути на думку колеги.

“Це дивно для мене, адже років десять тому такого не було. Я пам’ятаю, що Сніжана з Мухарським записували українські пісні і з її боку була симпатія до України. Не знаю, чого її понесло і на якому етапі стався поворот, це, мабуть, щось психологічне чи вона, можливо, не може говорити інакше через свої зобов’язання перед кимось, чи хтось вплинув на неї”, – прокоментувала ситуацію Ірма Вітовська.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини