“Якщо ти такий чесний, Порошенко, і ти не ганяв вугіллям разом з Медведчуком, то прийди у суд і розкажи правду” – Фаріон (відео)

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Колишня народна депутатка від “Свободи” Ірина Фаріон назвала п’ятого президента України Петра Порошенка давнім другом політика від “ОПЗЖ” Віктора Медведчука та  актором, який перевершив своїми “постановками” Володимира Зеленського.

Про це вона сказала у відеозверненні, опублікованому у Facebook, – повідомляє Про Львів.
До теми: «Найбільша втрата» – Фаріон назвала президентство Порошенка втратою для України

Приехали, твою мать. Ви, звісно, здогадалися, про кого я. Я про цього вишуканого актора на прізвище Порошенко, який оце приперся назад в Україну, як свого часу це робив Саакашвілі. Отже людина цього фарсу, який триває в нашій країні, просто неосяжна“, – сказала Фаріон.

Вона переконана – Порошенко не сяде у в’язницю.

Звісно, що, на превеликий жаль, Зеленський не посадить Порошенка, тому що саме Порошенко зробив все для того своєю жахливою каденцією президентською, щоб народ у нервах привів до влади блазня. Таким чином ми маємо медаль на два боки і один одного вартий. Але мені здається, що Порошенко у своїх постановкових шоу вже перевершив Зеленського, особливо в контексті звезення людей, які ну як просто психічно неврівноважені щось там верещать під судами“, – сказала Фаріон.

Політик закликала Порошенка йти в суд і доводити там свою правоту.

Якщо ти такий чесний, Порошенко, і ти не ганяв вугіллям разом з Медведчуком, то прийди у цей суд, який ти не реформував, і розкажи правду цілому суспільству про те, як ти довів країну до того, що вона з горя проголосувала за Зеленського. Отже, шановне панство, нехай би вони перегризли один одного до остаточної кончини, якщо би це не шкодило нашій державі загалом. Якщо би ми через таких Порошенків і Зеленських не виставляли себе на посміховище“, – сказала вона.

Фаріон назвала Порошенка та Медведчука давніми друзями зі спільними бізнес-інтересами.

І останнє. Неможливо виправдати Порошенка, не виправдуючи Медведчука. Це спаяна двієчка, це друзі від глибоких 90-х років з партії СДПУ(о). Тому вони разом і ганяли вугілля від сепарів, заробляючи на цьому шалені кошти. Так-от доведи тепер, Порошенко, у свому нереформованому суді, що цього не робив“, – наголосила вона.


До теми: «Подякуйте Порошенкові» – Фаріон стверджує, що суддю, яка засудила книгу про Стуса, призначив своїм указом п’ятий президент

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини