В етері телеканалу «Рада» протестувальників у Казахстані назвали «тepopиcтaми» (відео)

В етері оновленого телеканалу “Рада” експертка Інна Силантьєва, дружина екснардепа від “Радикальної партії Олега Ляшка” Дениса Силантьєва назвала протестувальників у Казахстані “навченими терористами”.

Відповідний відеоуривок опублікував журналіст Андрій Дзиндзя на сторінці у Facebook, передає видання Букви.

Жінка російською мовою послалася на виступ Олександра Лукашенка, в якому, за її словами, їй сподобалося, як він підтримав президента Казахстану Токаєва:

“Він сказав, що саме такий президент – дипломатичний і розумний – він може вести діалог. Він може знайти шляхи розв’язання з бунтівниками. Але оскільки це терористи, гарно уже навчені люди, то довелося скористатися ОДКБ. Наразі на 92 мільйони уже збитків. І Лукашенко сказав, що “Ми, мирна країна Білорусія, ви подивіться, що відбувається у Казахстані, ми такого не допустимо. Теж, вони готові так само ввести свої війська”.

Далі коли Інна Силантьєва почала згадувати про російське вторгнення в Україну, почалися ще й перебої в роботі мікрофону.

Коментатори обурювалися, що кремлівська риторика звучить на державному телеканалі, який функціонує за кошт платників податків.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини