Понад мільйон переглядів: відеоколяда дрогобицьких семінаристів підкорює мережу

Знімали її у місцевій ратуші, де з висоти пташиного польоту відкривається вид на Дрогобич.

Семінаристи дрогобицької духовної семінарії УГКЦ записали відео до колядки. За перші дві доби кількість переглядів відео у Фейсбуці перевищила один мільйон з більш ніж 90 тисячами уподобань, 23 тисячами поширень і 1,2 тис. коментарів.

Про це інформують у духовній семінарії, передає “Еспресо.Захід“.

“Ми задумали зняти привітання з Різдвом Христовим. Коли 20 грудня проводили у приміщенні семінарії зйомки, це побачив о. Ігор Цмоканич, викладач нашої семінарії, і запропонував нам зняти якісь кадри у дрогобицькій ратуші. Ми відгукнулися на цю пропозицію і разом з ним за сприяння співробітників міського Туристично-інформаційного центру піднялися на вежу ратуші, де з висоти пташиного польоту відкривається прекрасний вид на м. Дрогобич. Там ми заколядували вперше. Згодом у дворику ратуші ми заколядували ще раз”, – розповідають семінаристи про ідею створення відео коляди.

А вже наступного дня ці два відео були опубліковані на Фейсбук-сторінках Туристично-інформаційного центру Дрогобича і о. Ігоря Цмоканича. Там вони набрали кількадесять тисяч переглядів. Та найбільшої популярності вони здобули, коли з’явилися на Фейсбук-сторінці ресурсу “Духовна велич Львова”: на 25 грудня було вже 700 тис. – відеоролик з вежі, а ролик з дворика ратуші – 1,1 мільйона.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини