Назвав “вaтoю”: у Львівській райраді почубились депутат-каратист Горуна та його колега (відео)

Депутати пояснили причини бійки.

У Львівській районній раді під час сесії побилися бронзовий призер Олімпійських ігор-2020, депутат від “Самопомочі” Станіслав Горуна та його колега зі “Свободи” Богдан Федун.

Про це повідомляє телеграм-канал “П’ємонт”, передає ТСН.

На відео, яке опублікували в Мережі видно, як депутати Львівської районної ради влаштували бійку. Їх намагались вгамувати інші присутні, проте львівські обранці на це не реагували. Врешті Горуну та Федуна вдалось вгамувати.

Станіслав Горуна пояснив, що колега нібито ображав його, називаючи “ватою” та першим почав сутичку.

“Він почав кричати, що я “вата”. Я йому сказав: “Якби ти був нормальним чоловіком, ти би мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися і обговорювали ці всі питання, а не зараз на камеру. А зараз ти себе поводиш як сопляк”. Він почав мене ображати і кидатися на мене. Попробував мене головою вдарити, потім коліном, рукою на мене замахнувся. Я просто повалив його на землю”, – сказав Горуна.

У коментарі vgolos.ua Богдан Федун заявив, що нібито це Горуна спровокував його на бійку. Також він звинуватив свого колегу в тому, що той їздив до Росії.

“Він до мене підійшов сам, і він власне почав мене провокувати різними дурними запитанням. Чому я не прочитав якесь незрозуміле звернення, чи ще щось. Я йому сказав, що він “ватник” і мені все з ним зрозуміло, і було б добре, аби він прийшов на наступну сесію. На щастя так не є, адже на відміну від нього я в Росію не їздив тренувати місцеву молодь, яка йде в російську армію. Замість цього я поїхав на схід. Тож відповідно, провів з ним бесіду”, – сказав Федун.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини