Геращенко розповіла, чому Зеленський пішов війною на Порошенка саме зараз

Геращенко

Геращенко: «ДБР влаштувало черговий замовний брудний спектакль на замову Зеленського».

Партія «Європейська Солідарність» розцінює дії ДБР і звинувачення лідера Петра Порошенка в державній зраді, як політично вмотивоване переслідування зі сторони президента Володимира Зеленського і його оточення. Про це написала народна депутатка Ірина Геращенко у Facebook. Також вона пояснила, чому Зеленський піщов на Порошенка війною саме зараз, передає Главком.

«ДБР влаштувало черговий замовний брудний спектакль на замову Зеленського.За нашою інформацією, Зеленський, якому немає більше чим хвалитися народові, в новорічному ролику планує говорити про посадки. Його ворог – не Путін, а Порошенко. П’ятий президент України, який в найважчі роки, разом з українським народом врятував країну від повної окупації Кремля і енергетичної кризи, яку Путін планував застосувати як частину гібридної війни. Партія «Європейська Солідарність» розцінює дії ДБР як політично вмотивоване переслідування лідера опозиції», – написала Геращенко.

Нардепка також підкреслила, що важливі кроки зі сторони влади можуть бути заподіяні під час парламентських канікул.

«Фракція ЄС у парламенті передбачала, що найбрудніші сценарії почнуться під час довгих парламентських канікул. Саме для цього Банкова рейдернула телеканал Рада, а слуги слухняно проголосували за зміни в календарному плані сесії, аби не дати можливості зібрати позачергову сесію, обговорити загрози демократії і перетворення України на авторитетну державу. Так діяв Янукович, коли своїх політичних опонентів затримував на новорічні свята чи в розпал відпускного сезону», – зазначила Геращенко.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини