Зеленський має свою “Липецьку фабрику” – Майкл Щур

У Російській Федерації запустили новий сезон телесеріалу “Свати”, який там називають “Сваты”, з наголосом на літеру “а”.

Про це розповіли у програмі телеведучого Майкла Щура, передає Gazeta.ua.

Серіал показуватимуть на телеканалі “Россия 1”.

“У всесвіті “Сватів” тільки “адін народ”. Там є росіяни, які грають росіян, і типу українці, яких теж грають росіяни. І ці типу українці можуть одягнути гуцульський одяг і шпарити російську частушку”, – розповіли у сюжеті.

Новий сезон серіалу спочатку знімали у Білорусі, а потім у Грузії. Бо російському актору Федору Добронравову, який підтримував окупацію Криму і незаконно відвідував півострів 2017-го року, СБУ заборонила в’їзд до України.

А у 2019 році СБУ зняла заборону для Добронравова, виконуючи рішення Окружного адміністративного суду міста Києва. Тоді ж ОАСК зняв заборону на показ серіалу в Україні.

“Як так сталося, що новий сезон улюбленого творення “Кварталу 95” і президента Зеленського показуватимуть під час війни з Росією на російському пропагандиському каналі?

На це запитаня у “Кварталу” вже багато років готова універсальна відповідь: “Міжнародною дистрибуцією сьомого сезону серіалу буде займатися шведська компанія Eccho Rights, з якою “Квартал 95″ пов’язує тісна і плідна співпраця”.

“Кварталівські” серіали в Росії – це як російські військові в Україні. Всі знають, що вони там є, але “Квартал” каже, що він тут ні до чого. Тож у Зеленського є власна “Липецька фабрика”. Серіал “Папик” теж показують в Росії”, – сказали у програмі.

Новий сезон “Сватів” вийде в РФ 27 грудня. “Россия-1 – кремлівський телеканал, який займається антиукраїнською пропагандою і фейками.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини