“Не певна, що ми після цього будемо разом”: заплакана дружина Павліка зізналася, що він її образив

Схоже, цей рік для родини Віктора Павліка і Катерини Репяхової завершується досить турбулентно. У Insta-сторіс жінка зробила несподівану заяву, не ховаючи сліз.

Схоже, конфлікт у парі виник через судовий позов Каті проти ексдружини Віктора Франковича, Лори Созаєвої, передає ТаблоID.

Перед цим сам Павлік прокоментував цю непросту тему в програмі “Зірковий шлях”.

“Я не читаю фактично те, що викладає Катя. У неї щодня дуже багато сторіс. Я до цього, по великому рахунку, не те, що не причетний, Катя мене не питає, як що робити. Це було її рішення, звичайно. І вона відстоює свою позицію, свою честь і гідність. Я кажу, я не дуже в цьому розбираюся, тобто не знаю на якій це все стадії. Але немає диму без вогню”, – сказав артист.

Також він наголосив, що “на нервах ніколи ніхто не перемагав”, і він сподівається, що ситуація вирішиться тихо і мирно.

Згодом Катерина Репяхова виклала в сторіс відео, де підкреслила, що рішення поділитися з підписниками тим, що відбувається, було зваженим. Як пояснила дружина Павліка, вона для себе обрала бути чесною, а не “робити вигляд”.

“Наша сім’я дійсно переживає тяжкий період. Я не знаю, як ми з нього вийдемо, це вже відповідальність Віктора Франковича, як він виходитиме з цієї ситуації”, – сказала вона.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини