“Будьте обережні, якщо робите закупи в МETRO”: львівська журналістка розповіла, як її двічі обдурили у відомому супермаркеті

фото: Depositphotos

Львівська журналістка Віра Пузенко розповіла, як її двічі обдурили у супермаркеті METRO. Про це вона написала у Facebook.

Вперше касири пробили у чеку в десятки разів більшу вагу фруктів, вдруге історія повторилася.

Журналістка зауважила, що вони з чоловіком були на касі останніми покупцями.

“Будьте обережні, якщо робите закупи в #Метро
Вчора заїхали в Метро (на Городоцькій) по продукти. Не купували чогось особливо дорогого. Але на касі озвучують суму понад 4000 грн. З моєю уважністю, я б заплатила і вдома би обурювалась, що в Метро дорого. Однак мій чоловік більш уважний до таких справ. Він одразу сказав, що такого бути не може. І з‘ясувалось, що замість 1.3 кг бананів нам пробили 73 кг!!!
Могла б подумати, що це механічна помилка чи неуважність касира, але три тижні тому, знову ж таки в Метро і знову за банани, чоловікові вибили 80 кг!!! Цікаво, що «випадково» більше пробивають саме на тій касі, яка закривається. Тобто ви останній покупець на цій касі.
Пізніше виявилось, що деякі продукти в чеку за вищою ціною, ніж на ціннику (про ціну за кілька штук, знаю. І про ПДВ теж).
Перед святами, коли реально люди закуповують багато продуктів, треба бути уважними до того, як вам рахують їх на касі.
Шановні керівники #Метро, METRO UA, ви в курсі про такі «діяння» ваших касирів? Чи це ваша пряма вказівка такими методами закривати фінансові прогалини?”

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини