Львівська автошкола ТСОУ проводить останній набір в цьому році, встигніть зареєструватись!

Ви ще визначаєтеся, яку автошколу у Львові вибрати для навчання на права (посвідчення водія категорії В)? Все ще боїтеся грізних інструкторів?Побоюєтеся, що не зумієте освоїти правила дорожнього руху, щоб здати іспит в Сервісному центрі МВС з першого разу?

Тоді Вам потрібно записатися в Львівську автошколу ТСОУ

Всього лише за 2,5 місяці ви вивчите правила дорожнього руху, навчитеся застосовувати їх на практиці з нуля, за підтримки автоінструктора здасте іспити в Сервісному центрі МВС, отримаєте водійське посвідчення і станете повноправним учасником дорожнього руху. Для здійснення своєї діяльності наша автошкола має всі необхідні дозвільні документи: ліцензію Міністерства Освіти і Науки України, а також сертифікат про акредитацію Головного сервісного центру МВС України.

Навчання в наших автошколах проходить за зручним графіком. Досвідчені викладачі та інструктори допоможуть вам освоїти теоретичну частину та навчать усім необхідним навичкам з управління автомобілем, що забезпечить вам спокій і абсолютну впевненість на дорогах великих міст при високій дорожній завантаженості, складних маневрах, навіть за несприятливої погоди та інших непередбачених обставинах. І зараз ви маєте унікальну можливість навчитися водити в зимовий період, коли на слизькій дорозі професійний інструктор надзвичайно потрібний поряд. І до речі, наші інструктори хоч і досвідчені, але дуже толерантні і з розумінням ставляться до учнів )

Зазначимо, що в умовах небезпеки коронавірусної інфекції, відповідно до вимог МОЗУ, ми створюємо всі умови для безпечного навчання. Наші викладачі та інструктори пройшли повний курс вакцинування, а після кожного учня з усією ретельністю проводиться обробка навчальних транспортних засобів і матеріалів в класах. Також ми застосовуємо сучасні онлайн-технології, що дозволяють комбінувати дистанційне і офлайн навчання.

Не можете оплатити всю суму одразу? У нас є можливість оплати за навчання частинами – 2000 грн при запису і решта до кінця навчання. При тому вартість навчання на права не зміниться незалежно від того, внесете ви всю суму відразу або буде платити по частинах.

Тому, якщо ви шукаєте висококласну автошколу у Львові щоб отримати водійське посвідчення найпопулярнішої категорії “В” для управління легковим автомобілем звертайтеся до нас. Ми дійсно вчимо водити, наша мета – щоб ви не просто отримали права, а й стали повноцінним водієм великого міста!

 

Наші контакти:

e-mail: [email protected]

Сайт

м. Львів, Шевченківський район:

вул. Варшавська, 1

вул. Жовківська, 27

м. Львів, Залізничний район:

вул. Квітки-Основ’яненка, 4а

м. Львів, Сихівський район:

вул.Сихівська, 20

м. Львів, Франківський район:

вул. Окружна, 57а

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини