Двох учасників “Холостячки-2” запідозрили в романі через фото з Єгипту

Двох учасників шоу “Холостячка-2” на телеканалі “СТБ” Вінченцо Дулепа та Романа Васильєва запідозрили в романі. Чоловіки виклали фотографії та відео зі спільного відпочинку в Єгипті.

Користувачі помітили, що учасники підібрали романтичну пісню, щоб змонтувати під неї кадри з відпустки, і виклали результат в Instagram. На них конкурсанти, які вибули, весело проводять час вдвох у курортній країні, передає Обозреватель.

Вінченцо та Роман відпочивали в Єгипті протягом 5 днів, які, за їхніми словами, “пролетіли як 1”. Чоловіки каталися на сендборді, їздили по пустелі, вечеряли в ресторані, святкували день народження друга та багато іншого.

“5 днів у Єгипті пролетіли як 1. Відзначили день народження друга, каталися на яхті, пікапі, квадроциклах, каяку, спробували сендбординг, грали у волейбол, встигли викупатися і навіть згоріти”, – написав Дулепа.

Чоловіки зазначили, що не люблять “пасивний” відпочинок, тому намагалися менше сидіти в готелі і отримати багато нових емоцій.

Через відео, яке змонтував Вінченцо, пару почали підозрювати в романтичних стосунках. Справа в тому, що на спільні кадри з Романом він наклав неоднозначну композицію співачки Лілу45 – “Вісім”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Винченцо Дулепа 🌹 Холостячка 2 (@vincenzo_dulepa)

У тексті були рядки “Стой, давай сыграем в любовь”, що наштовхнуло підписників на неоднозначні думки. Учасники підігріли чутки, неоднозначно відповівши, що “їх розкусили”.

Нагадаємо, що Вінценцо покинув шоу у шостому випуску, а Роман попрощався зі Златою вже через тиждень. Чоловіки здружилися на проєкті, тому продовжили спілкуватися за його межами.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини