“Голодна туса”: блогери цинічно відсвяткували день народження в День пам’яті жертв Голодомору (відео)

Блогери з України в День пам’яті жертв Голодомору влаштували гучну вечірку з нагоди дня народження шоумена Олександра Заліска.

Навіть після критики і негативних коментарів блогери продовжують публікувати сторіз з вечірки, хизуючись святкуванням і його масштабом, пише 24 канал.

Заліско зібрав найпопулярніших українських блогерів у Будинку вчених у Львові.

“Я радий, що ви прийшли на тусу. Мою тусу. І я сподіваюся, що вона справді буде грандіозною” – заявив.

Серед гостей, які активно ділилися відео в Instargam, висловлювали захоплення імениннику, було чимало блогерів, серед яких й “мільйонники”:

Наталі Литвин (1 млн підписників);

Таня Самбурська (1,5 млн);

Валерія Юрченко (1,3 млн);

Саша Бо (1,9 млн).

Розважав гостей заходу ведучий Володимир Остапчук. Він провів вечірку в стилі Show bar, де були вульгарні конкурси і декорації, еротичні танці шоубалету, тости, які промовляли, стоячи на столах.

Остапчук опублікував в сторіз фотографію святкового столу, яку підписав: “Голодна блогерська туса”.

У серпні Остапчук і його дружина Христина Горняк вечеряли і позували в обіймах із російським окупантом Філіпом Кіркоровим, який підтримує захоплення Російською Федерацією Криму.

27 листопада в Україні вшановували День пам’яті жертв Голодомору. О 16:00 громадяни долучалися до загальнонаціональної хвилини мовчання та акції “Запали свічку”.

Під час Голодомору 1932-1933 років від дій радянського тоталітарного режиму загинули понад 7 млн українців на території тодішньої УРСР, ще 3 млн – за її межами. Серед жертв були близько 1,5 млн дітей віком до 10 років.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини