«Треба усунути блазня від влади»: Павло Жебрівський зробив скандальну заяву про президента Зеленського

Колишній голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації  Павло Жебрівський, який раніше працював у команді п’ятого президента України Петра Порошенка, зробив скандальну заяву про президента Володимира Зеленського. Політик переконаний – Зеленський – це добре продуманий проект ворогів України. Про це він розповів у інтерв’ю виданню «Новинарня», повідомляє Про Львів.

Центр управління проектом під назвою «Зеленський» розташований за кородоном, переконаний Жебрівський. Український народ політик називає дебілізованим.

«Дебілізованим народом легко керувати – досить йому Голобородька показати, і народ уже за ним іде. Занижений поріг чеснот, ціннісний поріг», – зазначає він.

Проект Зеленського «Велике будівництво», незаважаючи на схвальне сприйняття українцями, Жебрівський називає схемами для відмивання коштів:

«При всій моїй зневазі до нікчеми, якого називають президентом, у нього така ідея є – це дороги. Так, на них витратили незрівнянно більше, ніж вони насправді коштують, це фактично схеми відмивання грошей. Але приїздять люди із Закарпаття й кажуть: “У нас зроду доріг не було – а тепер є! Зеленський хороший, бо він дороги зробив!” – коментує ексчиновник.

На запитання журналіста, чи спілкується Жебрівський зараз із Петром Порошенком, у команді якого раніше працював, відповідає, що ні: «Із вересня 2018 року, після того, як я написав йому чергову СМСку: “Петро, дай можливість працювати”, ми не спілкуємося. Він змінив номер телефону, і відтоді ми взагалі ніяк не комунікуємо. Я не є членом його команди і не сприймаю його політику. Бо то поза, а не позиція».

На думку політика, звільнити окуповані території Донецької й Луганської областей можна за п’ять днів. Свій план звільнення цих територій він пропонував колись президентові Порошенку, але не отримав схвалення.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини