Преміум-сервіс від найкращого банку України UKRSIBBANK

Якщо людина непогано заробляє, багато відвідує інші країни з метою відпочинку або бізнесу, їй потрібне таке банківське обслуговування , яке повністю задовольнятиме фінансові потреби. В Україні банківські установи пропонують преміальні продукти, але тільки в «Укрсиббанку» є повний пакет привілеїв високого класу.

Усім преміум клієнтам на premium.ukrsibbank.com/ua доступний особливий підхід, безліч бонусів та можливостей. Можна ознайомитися з пропозицією за телефоном 729 (дзвінки з номерів будь-яких мобільних операторів безкоштовні). Розглянемо, що пропонує преміальним клієнтам найбільший та найнадійніший банк країни, працюючий на європейському капіталі.

Чому вигідно бути власником пакету преміум UKRSIBBANK

Персональний підхід

Є послуга консьерж-сервиса, у рамках якої навчена людина може виконати усі доручення клієнта (замовлення квитків, отримання довідок, бронювання готелів, місць в кафе та ресторанах). У відділеннях клієнтам з таким статусом надається особливе обслуговування – окремі зони з чаєм та кавою, безкоштовним Wi-Fi. Особистий менеджер швидко вирішить усі банківські питання при зустрічі або по телефону.

Особливі привілеї

Клієнт може скористатися сейфами для зберігання конфіденційних документів, матеріальних та інших цінностей. Доступу до вмісту співробітники банку не мають. Також можна застрахувати життя, здоров’я, майно в Україні та за кордоном на вигідних умовах. Міжнародні платіжні системи пропонують особливі умови обслуговування за кордоном.

Сімейні цінності

  • Лімітовані карткові пропозиції BLACK EDITION та ALL INCLUSIVE DE LUXE. При розрахунку за товари та послуги клієнти отримують знижки та акції, платіжні бонуси та інші переваги. Преміум банківська карта ( дебетова або кредитна) дозволяє знімати кошти без комісії в мережі банкоматів BNP Paribas Group та Global ATM Alliance.
  • Можливість оформлення додаткових карт PLATINUM для членів сім’ї. Розподіл бюджету та лімітів відбувається в онлайн або мобільному банкінгу власника пакету.
  • Курси юного банкіра. Фінансова грамотність для дітей, що дозволить їм в майбутньому досягти успіху в житті.

Які бонуси отримують від «Укрсиббанк» клієнти, котрі виїжджають за межі нашої країни

Для відпочиваючих та тих клієнтів, які подорожують з питань бізнесу, банківська установа дає наступні бонуси:

  • Швидка реєстрація та здача багажу в аеропорту «Бориспіль».
  • Безкоштовне відвідування бізнес-залів в українських аеропортах.
  • Експрес-тест на COVID-19 в «Борисполі».
  • Можливість відвідування лаунж-зон у багатьох найбільших світових аеропортах.
  • Знижки в торгівельній мережі «Дьюти Фрі».
  • Компенсації при затримках рейсів літака до 300 євро.
  • Можливість скористатися дитячими сервісами аеропортів.

Преміальні пакети від UKRSIBBANK вже встигли оцінити сотні клієнтів в Україні . Premium UKRSIBBANK – це найкращій вибір для тих громадян, котрі звикли користуватися фінансовими послугами високого рівня в нашій країні та за кордоном.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини