“Це нечесні люди”: Дзідзьо прокоментував стосунки з екс-дружиною

Артист зізнався, що вони з колишньою мають вирішити певні питання.

Лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома, він же Дзідзьо зізнався, у яких стосунках залишився зі своєю ексдружиною, співачкою SLAVIA.

Fртист розповів, що вони зі Славою залишилися у дружніх стосунках. Співак періодично телефонує їй, адже ще залишилися невирішені питання, передає ТСН.

“Так, я підтримую дружнє спілкування зі своєю ексдружиною. Так, я телефоную їй. У нас ще є дуже багато справ, які треба доробити”, – поділився Михайло.

Окрім цього, Дзідзьо говорить, що й не сварився зі своєю ексдружиною. Вони мирно все вирішили. А про їхнє розлучення просто “пустили” багато пліток.

“Я ніколи з нею і не сварився, просто деякі люди розкрутили з цього, бо їм так було вигідно. Запросили Славу, щоб вона там наговорила та прокоментувала, те що не треба. Це нечесні люди”, – розповів Дзідзьо.

Михайло пояснив, що той вірш, який він раніше публікував у своєму Instagram, насправді про те, що Славу використали. Раніше ці промовисті рядки були неправильно сприйняті. Вважалось, що Дзідзьо натякав на брехню з боку дружини.

“Прикрилась чистотою підлість. І вилізла на слуп. Завила на весь світ жалійка. Так неприємно пахне бруд. Собаки брешуть, вітер носить. А я тихесенько мовчу. Нікому правди не розкажу, бо правда – гірша за брехню”, – говорить виконавець.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини