Саакашвілі заявив, що його стосунки з Ясько тривають “багато місяців”, а всі попередні – завершено

Третій президент Грузії, голова Виконавчого комітету реформ в Україні Михайло Саакашвілі 10 жовтня заявив, що його стосунки з нардепкою від “Слуги народу” Єлизаветою Ясько тривають досить давно.

Заяву політика, адресовану тим, “хто цікавиться особистим життям”, опублікували на його сторінці у Facebook, передає видання Букви.

Саакашвілі був одружений із підданою Нідерландів Сандрою Рулофс, яка набула громадянства Грузії. У них двоє синів – Едуард та Ніколоз.

Раніше офіційно про їхнє розлучення не повідомляли, але Ясько 1 жовтня опублікувала відео, де вони розповідають, що “люблять одне одного і підтримують”. Рулофс зазначила, що ролик був несподіваним для неї.

Експрезидент Грузії написав, що зараз веде “набагато масштабнішу боротьбу, ніж особисте життя”.

“Втім, оскільки лунають запитання про це, я хочу заявити, що всі мої попередні стосунки завершено. І вже багато місяців тому я та і Ліза Ясько поєднали наші долі. Ми давно живемо разом, як родина з повноправних партнерів. Це велика історія кохання, і я почуваюсь благословенним. Я прошу людей поважати нашу приватність, а також приватність Сандри, до якої я ставлюся з глибокою прихильністю, повагою та вдячний їй за неймовірне спільне життя. Зараз я зосереджений на моїй боротьбі та продовжую голодування. Я ставлюся до цього вкрай серйозно і налаштований дійти до кінця”, – заявив він.

До заяви прикріплено фото Саакашвілі з Ясько. Нардепка говорила 2 жовтня, що їхні стосунки тривають уже рік, що вона знайома з матір’ю політика і з одним із його синів, а сам Саакашвілі “не є досі одруженим”.

5 жовтня Ясько прилетіла до Грузії, 8 жовтня вона повідомляла у Facebook, що вже двічі відвідала його у в’язниці.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини