Ти плюнув на могили загиблих бійців: українські військові передали “привіт” Киві з передової (відео)

Бійці Збройних сил України, які нині перебувають на фронті, запросили одіозного народного депутата від партії “Опозиційна платформа – За життя” Іллю Киву до них на позиції, де він зможе “ще раз привітати росіян по той бік фронту”. Захисники України заявили, що нардеп перейшов межу.

У відеозверненні воїнів ЗСУ сказано, що своїм привітанням російського президента Володимира Путіна з днем народження Кива плюнув на могили загиблих бійців, передає PerepickaNews у Telegram, передає Обозреватель.

Вони закликали побратимів, які перебувають на мирній території України, за нагоди “плюнути в морду” представнику ОПЗЖ.

“Ми, Збройні сили України і добровольчі підрозділи, звертаємося до наших побратимів, які перебувають на мирній частині України. Хлопці, якщо хтось побачить десь цю наркоманську тварину, ми дуже просимо: передайте йому від нас привіт і плюньте, по змозі, в морду”, – сказав один із військових.

Окрім того, герої ролика запросили народного депутата на передові позиції на Донбас. Там, за словами військових, він зможе особисто привітати росіян по той бік фронту. Вони також закликали Киву “лікуватися від наркотичної залежності”.

Нагадаємо: напередодні Кива потрапив у скандал, опублікувавши відео, у якому вітає Путіна з днем народження. Нардеп назвав президента країни-агресора “лідером своєї нації та дружнього нам народу”. Він також заявив, що Путін є “великим правителем”, який повернув своїй країні “колишню велич і повагу в усьому світі”.

Пізніше він заявив, що привітав “передусім чоловіка, у якого є позиція”. Парламентарій також звернувся до української влади і сказав, що політики нібито повинні повчитися у Путіна “управляти країною”. У цьому ж відео він додав, що Крим Україна втратила нібито не через Путіна, а через “свою бездіяльність, провал і здачу внутрішніх державних інтересів”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини