5 країн для комфортного пляжного відпочинку восени

Літо пролетіло з шаленою швидкістю, а ви так і не встигли насолодитись відпусткою на морі? Не поспішайте сумувати!

Редакція підібрала для вас 5 країн, де ще можна поплавати в морі восени, – пише OBOZREVATEL.

ОАЕ

У цій країні дійсно є все – найвищі споруди сучасності, найбільші у світі аквапарки і найшвидші атракціони. Але найбільша наша порада – восени слід полетіти на відпочинок у Дубай. Погода у цей час тут просто неймовірна. На вулиці близько 30 градусів тепла, море прогріте і дуже чисте. До того ж це місто дуже різнопланове. Тут сподобається і любителям спокійного пляжного відпочинку, і туристам-екстремалам.

Пляжний відпочинок в ОАЕ.

Туреччина

Восени у Туреччині починається оксамитовий сезон. У цю пору температура на вулиці не спадає нижче 30 градусів, проте пляжі вже не настільки заповнені туристами. А головна перевага у тому, що з жовтня ціни на готелі формату “усе включено” значно знижуються, а комфортабельність розміщення лише підвищується. Це пов’язано із завершенням курортного сезону і зниженням напливу відпочиваючих.

Пляжний відпочинок в Туреччині.

Індонезія

Ця острівна країна зустрічає туристів протягом усього року. Але саме восени тут відпочивати найкомфортніше, бо температура повітря спадає до 30 градусів. Радимо відвідати у цей час Балі. Це неймовірно красивий острів із великою кількістю пляжів, де кожен знайде своє. На цьому острові окрім прекрасного білого піску ще багато історичних пам’яток, замків, храмів і парків. Тож сумно вам точно не буде.

Пляжний відпочинок в Індонезії.

Єгипет

Ця країна просто створена для сімейного відпочинку. Комфортні пляжі із чистим піском і великою кількістю розваг для малечі зустрінуть вас у Хургаді. Якщо ж ви прихильник дайвінгу, то краще обрати Шарм-ель-Шейх, де можна побачити коралові рифи та безліч різновидів риби.

Пляжний відпочинок в Єгипті.

Маврикій

Це далеко не бюджетний туристичний напрямок. Але одного разу побувавши на цьому казковому острові, ви закохаєтеся в нього назавжди. Прозора океанічна вода, білі пляжі, неймовірні краєвиди ніби змальовані з якоїсь картини. Та найбільше туристів захоплює гостинність маврикійців, які завжди готові допомогти і підказати.

Пляжний відпочинок на Балі.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини