Перед поїздкою до Єгипту вона була на межі – фіналіст “МастерШеф.Професіонали” про Стеллу Клименко

Фіналіст першого сезону “МастерШеф. Професіонали” та відомий шеф-кухар Алік Мкртчян не вірить, що причиною раптової смерті 30-річної учасниці третього сезону кулінарного шоу су-шефа Стелли Клименко став коронавірус.

Він зазначив, що вони часто бачилися після зйомок у шоу “МастерШеф. Професіонали”, передає Обозреватель.

За словами друзів Стелли, на відпочинку в Єгипті у неї раптово зупинилося серце. Як ймовірну причину ЗМІ називали ускладнення після коронавірусу. Але Алік Мкртчян говорить, що Стелла не могла померти через COVID-19, оскільки перехворіла на нього ще в середині літа – саме тому достроково покинула проєкт.

“Ні, ні! Це не коронавірус сто відсотків. Вона захворіла ще в липні – на початку серпня. Нормально перенесла хворобу, не настільки, щоб у неї через стільки часу зупинилося серце, ні”, – каже Алік.

За словами шеф-кухаря, вона поїхала у відпустку, оскільки дуже потребувала відпочинку. Стелла була “на межі” через складну і нервову роботу. Мкртчян зазначив, що дівчина завжди була дуже активною і постійно перебувала в стресі.

“У нас ненормований робочий графік. Кухарі працюють завжди з “гарячими” процесами, полум’ям, плитою і так далі. Тим паче вона досить тендітна дівчина”, – говорить Мкртчян.

Крім того, фіналіст кулінарного проєкту розповів, що зйомки в шоу “МастерШеф. Професіонали” теж були непростими. За його словами, деякі учасники не витримували напружений графік.

“Так, це завжди дуже стресово. У нас не витримували люди. Вона теж раніше покинула проєкт, тому що захворіла”, – заявив він.

Алік також розповів, якою йому запам’яталася Стелла. За його словами, вона була прекрасною людиною.

“Вона дуже життєрадісна, дуже відкрита, чесна, чуйна. Завжди була готова прийти на допомогу, була щедра на знання, ділилася своїм досвідом”, – згадує Мкртчян.

Нагадаємо, що учасниця 3 сезону “МастерШеф. Професіонали” Стелла Клименко раптово пішла з життя 13 вересня.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини