Притула на річницю весілля показав рідкісне фото з дружиною

Український актор і комік Сергій Притула опублікував рідкісний спільний кадр зі своєю дружиною Катериною. На честь річниці весілля артист в соцмережі зворушливо привітав кохану.

Так, на офіційній сторінці в Instagram Притула показав кадр з дружиною під час польоту на вертольоті – пара вирішила екстремально відзначити шосту річницю весілля. На знімку подружжя ніжно посміхалися в камеру в кабіні вертольота, а на задньому фоні виднілася природа Києва, передає Обозреватель.

“З моменту, як ми з Катериною поставили свої підписи в РАГСі міста Львова, пройшло 6 років. З тих пір ми встигли побачити світ, переїхати в сімейне гніздечко, попрацювати над спільними проєктами в галузі ТБ і заснували благодійний фонд! А, головне, за цей час наша сім’я поповнилася Соломією і Стефанією! 6 років, політ відмінний! Продовжуємо набирати висоту”, – підписав чуттєвий кадр Сергій.

Відзначимо, що шлюб з Катериною у Сергія Притула вже другий. Раніше ведучий був одружений на Юлії Андрійчук. Від першого шлюбу у нього є син Дмитро, який народився 2008 року.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Сергій Притула (@siriy_ua)

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини