4 причини обрати сервіс доставки суші

Популярність суші у Львові дозволила створити унікальний сервіс, за допомогою якого можна завжди ласувати японськими смаколиками. Серед таких – унікальний ресторан Смакі-Макі, який дивує не лише своїм меню, а й підходом до приготування страв.

Особливості та переваги сервісу

Японський ресторан має безліч переваг, серед яких варто відзначити унікальні страви, широке меню, а також власну службу доставки.

Сервіс замовлення суші у Львові

Якість продуктів

Ресторан користується послугами популярних та перевірених постачальників, замовляючи виключно свіжі овочі, екзотичні та звичайні фрукти, а також рибу та морепродукти. Окрім цього, вони правильно зберігаються, завдяки чому підтримується їх свіжість до моменту приготування. Для створення страв використовуються виключно найкращі продукти, які попередньо пройшли перевірку.

Унікальність рецептів

У меню закладу акцент робиться не лише на традиційних стравах у вигляді суші та ролів, наприклад, Каліфорнії та Філадельфії, а й на унікальних варіантах. Для цього залучається талановитий шеф-кухар, який створює оригінальні поєднання. Завдяки цьому з’явились сирні роли, запечені, з куркою, мідіями та іншими наповненнями.

Швидка доставка японської їжі

Оригінальні інгредієнти

Для створення японських страв використовується велика кількість українських та зарубіжних начинок. Серед таких варто відзначити кілька видів риби – червоної та білої, а також тунця. Для суші використовуються як свіжі слайси з риби, так і копчені та інші види. Додатково у меню можна віднайти страви з вугром, креветкою, ікрою масаго та тобіко тощо. Можна віднайти також кілька видів сиру та овочі – помідори, огірки, болгарський перець, салатне листя тощо.

Суші у Львові

Швидка доставка японської їжі

У ресторані діє власна кур’єрська доставка, яка доставляє замовлення протягом 29 хвилин містом від часу його оформлення. Не дивлячись на те, що найбільш популярні суші не є гарячою стравою за винятком ролів темпура, доставка допомагає зберегти свіжість та якість приготованих страв до моменту, коли вони опиняться на вашому столі.

Усі кур’єри мають якісну та сучасну техніку, за допомогою якої виконуються навіть найскладніші та замовлення з великою кількістю страв. Окрім цього, служба доставки сервісу завжди обирає найкращі та найкоротші шляхи під час поїздки містом.

Для того, аби страви зберігали свій смак та вигляд, вони пакуються у спеціальні контейнери та термосумки (темпура роли), які допомагають швидше доставляти їх за будь-якої погоди.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини