Пасіка, хата-музей і вітряні млини: як виглядає елітна резиденція Ющенка під Києвом (відео)

Третій президент України Віктор Ющенко має розкішний особняк під Києвом у селищі Нові Безрадичі. Територія володінь – 3,5 гектари, а навколо вирито болотистий канал близько трьох метрів у ширину.

Як виглядає будинок політика, у четвер, 15 липня, показало видання “Страна“. Відомо, що Ющенко переїхав у Нові Безрадичі в 2014 році. До цього він проживав у державній дачі в Конча-Заспі.

Як розповіли сусіди політика, він регулярно буває в маєтку, часто доглядає за садом і кіньми. Місцеві жителі також жартують, що в них селище імені Ющенка.

Будинок, який розташований за 20 кілометрів від столиці, раніше був старим і скромнішим, але потім там провели масштабне будівництво й істотно розширили територію. Так, нинішній елітний особняк стоїть на іншому місці і в рази більший, ніж раніше.

Ділянку, за даними ЗМІ, третій президент купив, коли ще був головою Нацбанку (1993-1999 роки). Тоді він нібито придбав 7 соток землі всього за кілька мішків зерна.

Територія навколо добре охороняється. Дорога від траси до будинку якісно заасфальтована, горять всі ліхтарі, також встановлені камери спостереження.

Перед поворотом до маєтку по обидва боки траси встановлені знаки “поворот направо заборонений” і “поворот наліво заборонений”. Якщо ж хтось усе ж поверне до маєтку, то наткнеться за знак “рух заборонено”.

На ділянці стоїть велика теплиця, є ферма, сад, столярна майстерня, знаменита бджолина ферма, хата-музей і кілька вітряних млинів.

Просторий двір оточений деревами, а на території є кілька водойм. На одній із них видно кілька рибальських містків. Також на березі спорудили місце для барбекю з великою критою терасою.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини