Солістка Go_A назвала ймовірну причину, чому Україні не дали перше місце на Євробаченні-2021

Солістка популярного українського гурту Go_A Катерина Павленко зізналася, що реакція європейських глядачів на їхній виступ у межах міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2021 була навіть “потужнішою, аніж у італійців”. Однак перше місце колективу могли не дати через політику.

За словами артистки, всі учасники “Go_A” відчували колосальну підтримку глядачів. Їхній концертний номер також дуже високо оцінили букмекери, передає Обозреватель.

“Ми слухали італійців у залі – це був дуже сильний виступ, але на “Go_A” реакція була набагато потужніша, – розповідає солістка гурту. – Три хвилини не могли заспокоїти трибуни після нашого виступу – все шоу змістилося за таймінгом. Це було просто нереально! Відчували максимальну підтримку глядачів”.

Павленко стверджує, що конкурсанти з інших країн підходили до них і бажали успіху. Багато хто щиро вірив, що українці цьогоріч знову стануть переможцями.

“Всі учасники казали нам: “Друзі, ви – переможці”. До того ж після перших репетицій гурт “Go_A” різко злетів у рейтингах букмекерів – їх поставили на перше місце за голосуванням пресзони. Коли ми виходили співати, всі вибігали, щоб послухати, – зазначає співачка. – Але ми підозрювали, що перше місце нам можуть банально не дати через певні політичні штуки. Просто поставили собі за мету – максимально запам’ятатися, і ми цього досягли”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини