“Чапкіс був невиправним оптимістом, з нього хотілося брати приклад” – Зеленський відреагував на смepть легендарного хореографа

Президент України Володимир Зеленський відреагував на смерть легендарного хореографа Григорія Чапкіса. Глава держави зазначив, що танцюрист мав незламний характер, сильну енергетику і бажання жити.

Також Зеленський сказав, що ніколи не забуде школу Чапкіса і його внесок в історію українського танцю. Відповідний пост президент опублікував у своєму Telegram-каналі.

“Я завжди пам’ятатиму його “Пара номер п’ять сьогодні була, можливо, і кращою, але не настільки, як я”. Невиправний оптиміст, той, з кого дійсно хотілося брати приклад. Той, для кого танець ніколи не був роботою, натомість був його життям”, – написав він.

Зеленський додав, що для нього Чапкіс – “назавжди”, як і його слова: “Треба рухатися до останнього подиху”.

Зазначимо, що відомий хореограф лежав у реанімації в Київській міській клінічній лікарні. Це була вже третя госпіталізація Чапкіса за останні місяці. Вперше його госпіталізували з двобічним запаленням легенів 19 грудня 2020 року. Хореограф відразу здав тест на коронавірус і через два дні отримав негативний результат. Напередодні Нового року його виписали. Вдруге Чапкіса госпіталізували 7 січня.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини