Солістка Go_A прокоментувала чутки про роман з фронтменом Måneskin

Після конкурсу фани почали приписувати романтичні стосунки Катерині Павленко та Даміано Давиду.

Солістка українського гурту Go_A, який посів на “Євробаченні-2021” 5-те місце, Катерина Павленко прокоментувала чутки про роман з фронтменом Måneskin, італійцем Даміано Давидом, передає ТСН.

Так, під час конкурсу учасники часто спілкувалися одне з одним та висловлювали симпатії щодо виступів. Зокрема, Даміано після перемоги назвав номер України найкращим. За лаштунками конкурсант намагався вивчити слова з пісні “ШУМ”, також артисти зробили спільний знімок. Це і підштовхнуло користувачів на думку, що між співаками виникли романтичні почуття.

Під час прямого ефіру Павленко в Instagram вирішила розставити усі крапки над “і”, зазначивши, що вони спілкуються, втім, це схоже на зв’язок, як між братом і сестрою.

“Мені здається, що ми більше схожі на брата і сестру. А взагалі то він дуже класний і харизматичний хлопець”, – відповіла вокалістка.

Також Катерина відповіла на запитання про творчу співпрацю з Måneskin. Артистка заінтригувала, що зірки це обговорювали та вже готові до колаборації, втім, є певні “але”.

“Ми поговорили, ми не проти зробити колаборацію. Але крім бажання артистів, є ще юридична площина і треба це налагодити. Ми ж на одному лейблі, вони на іншому. У творчому плані ми готові, а в юридичному дуже багато роботи. Ми ще й в різних країнах живемо”, – поділилася фронтвумен Go_A.

@sacrilegum

все, что вы хотели знать, но боялись спросить #maneskin #måneskin #go_a #damianodavid

♬ оригинальный звук – Ди

Нагадаємо, як з’ясували пильні ЗМІ, насправді вже чотири роки Даміано Давид перебуває у стосунках з дівчиною, на ім’я Джорджія Солері. Відомо, що вона італійська модель і часто знімається у всіляких рекламах і називає себе “тусівницею феміністських вечірок”. А нещодавно красуня розповіла про свою рідкісну хворобу статевих органів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини