Попри заборону, через аварійний міст курсували вантажівки – експерт назвав ймовірну причину обвалу

Попри заборону, через аварійний міст на Львівщині продовжували курсувати багатотонні вантажівки, що ймовірно й спричинило його руйнацію.
Таку думку висловив Максим Коваль, кандидат технічних наук та провідний експерт будівельний. Відео з коментарем експерта опубліковано у Телеграм каналі Дороги Львівщини | Ремонти | Об’їзди | ДТП 🚧🚦🛣

Як повідомили на офіційній сторінці Укравтодору у мережі Фейсбук, зруйнований міст відбудують максимально оперативно та якісно. Цей міст був збудований у 1960 році, відтоді він жодного разу не бачив капітального ремонту. Останні кілька років споруда перебувала у передаварійному стані. У 2020 році міст було включено до списку Національної програми відновлення мостів, частини програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

“Минулого року ми вже мали ситуацію, в якій через обвал мосту були вимушені оперативно будувати новий. Йдеться про міст через річку Чортомлик на трасі Н-23 Кропивницький – Запоріжжя у Дніпропетровській області. За 7 місяців переправу було повністю відновлено. Аналогічно буде реконструйовано переправу через Західний Буг: оперативно та якісно», – підкреслюють в Укравтодорі.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини