«Я, як ідіотка, весь цей час мовчала, оберігаючи його репутацію» – колишня Олега Сенцова розповіла усю правду про його ставлення до доньки

Колишня режисера Олега Сенцова, розповіла усю правду про його ставлення до спільної дитини – доньки Емми.

Журналістка та активістка Юлія Бабич вирішила написати свою позицію у Facebook після того, як Сенцов публічно назвав їхні стосунки помилкою, – повідомляє Про Львів.

Бабич переконана – стосунки були вдалими, адже після них народилася їхня донька.

Однак, як стверджує жінка, Сенцов не допомагав їй під час вагітності, запізнився на пологи і взагалі вагався, чи давати дитині своє прізвище.

Також, за словами Бабич, за три з половиною місяці від дня народження дівчинки режисер бачив її всього кілька разів, але щомісяця платить певну суму на утримання доньки.

Возможно, это изображение (1 человек, ребенок и в помещении)

“Сьогодні знову надмірна кількість запросів в друзі. Це підозріло. Довелось через друзів зайти на сторінку батька своєї дитини (через друзів, бо я ним заблокована). І овва – виявляється, він вважає, що має право виносити на публіку особисте, пов’язане зі мною і Еммою. А я, як ідіотка, весь цей час мовчала, оберігаючи його репутацію.

Я не можу написати це коментарем під його постом, тому що я заблокована.

Тому поясню тут. Я не знаю, чи є в Емми тато. Він досі називає стосунки, від яких народилась дитина, помилкою. Його не було всю вагітність. Він відмовився допомогти фінансово з обліком вагітності. (З грошима допомогла людина, проти якої він так завзято публічно виступає).

Він з’явився перед пологами, на які не встиг, бо в нього були “важливі зустрічі”. Побув хвилин 10. Так, він є у свідоцтві. Хоч в останній момент він раптово заявив, що він просто погано розуміє укр.мову і дасть ім’я, а не прізвище. Але прізвище дав. На перший новий рік доньки (їй було 2 тижні) він поїхав з жінкою, з якою почав зустрічатись одразу, як дізнався про вагітність, пити просекко в Одесу… і загубився на кілька тижнів.

Саме через його відсутність Емма була позбавлена грудного вигодовування (мені не було з ким її залишити і ми втратили дорогоцінний час: операція). Але Емма – його донька. Я хочу, щоб він був в її житті. Та поки що не бачу взаємного бажання. За всі 3,5 місяці життя Емми він бачив доньку кілька разів.

Останній раз 3 березня. Коли я написала, що його доньці погано, він заблокував мене у фейсбуці, можливо, щоб я не засмучувалась, коли я читаю його такі правильні пости про те, що немає нічого важливіше за здоров’я дитини… Але чомусь не своєї дитини.
Ні, я теж не ідеальна – я назвала його коханку курвою.

Кожного 1 числа він надсилає Еммі фінансову допомогу. Це його обов’язок. Але все одно вдячні, що не доводиться нагадувати.
Я не знаю, чи є у Емми тато. Можливо, з’явиться колись. Двері досі відчинені. Але в Емми є мама. А в мами є друзі. І дякуючи цим друзям, ми з Еммою на плаву і щасливі.

Ну, а в тата є кіно.

І ще: я вважаю, що в нас були ВДАЛІ стосунки! Бо в них народилось Диво! Найкраща дівчинка у всьому світі!
____________
Я беру паузу у фейсбуці. Все буде добре.”

Возможно, это изображение (ребенок и стоит)

Возможно, это изображение (1 человек, ребенок и в помещении)

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини