«Так тяжко, як зараз, нам ще ніколи не було!» – лікарі реанімації на Топольній розповіли, що працюють на межі можливостей

«Так тяжко, як зараз, нам ще ніколи не було!» - лікарі реанімації на Топольній розповіли, що працюють на межі можливостей
«Так тяжко, як зараз, нам ще ніколи не було!» - лікарі реанімації на Топольній розповіли, що працюють на межі можливостей

Лікарі реанімаційного відділення Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, що на Топольній, працюють на межі людських можливостей.

Про це написала завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Наталія Матолінець, – повідомляє Про Львів.

Медик зазначила, що так важко лікарям ще не було за весь час пандемії.

Також Матолінець попросила небайдужих львів’ян прийти в лікарню і допомогти у догляді за хворими.

“Станом на вечір 23 березня 2021 року в реанімаційному відділенні Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова знаходиться 48 пацієнтів з тяжким та критичним перебігом коронавірусної хвороби.

Ці хворі потребують круглодобового інтенсивного лікування з неінвазивною та інвазивною ШВЛ.Це 24год на добу постійного моніторингу життєвих функцій та клінічних і лабораторних показників.

Це безупинний догляд за лежачими хворими та їх харчування з допомогою медичного персоналу.

Наші лікарі, інтерни, медичні сестрички та санітарочки працюють в надзвичайно тяжких умовах, як фізично, так і морально!

На межі людських можливостей!

Я схиляю голову і низько вклоняюся перед кожним нашим медиком,хто сьогодні на передовій боротьби з цією страшною недугою!

І я прошу кожного, хто читає ці слова, зупинитися на хвилину і задуматися, чим Ви можете зараз допомогти нам:

– Дотримуйтеся вимог карантину та особистої безпеки!
– Зверніться до нас і по-можливості надайте допомогу!
– Помоліться за медиків!
– Скажіть – ДЯКУЮ!

І головне – ПОВАЖАЙТЕ ТА ЦІНУЙТЕ НАШУ ПРАЦЮ!

Так тяжко, як зараз, нам ще НІКОЛИ не було!”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини