Тіна Кароль показала талісман, який носить із собою на згадку про покійного чоловіка

Також артистка показала, що носить у своїй сумочці.

Українська попдіва Тіна Кароль розсекретила талісман, який носить із собою на згадку про покійного чоловіка, продюсера Євгена Огіра.

Так, коли артистка представляла нову композицію “Скандал” на телеканалах і на радіостанціях, з нею всюди поруч була іграшкова панда, яку співачка чіпляла на мікрофон. Для неї це – особливий символ, йдеться у програмі “Життя відомих людей“.

“Просто якби знали, що для мене значить панда в цілому. Мій чоловік завжди був пандою…” – поділилася виконавиця.

Крім того, артистка показала, що носить у своїй сумочці.

“Тампон, дівчинці завжди потрібно. Резиночки. У мене з собою трошки грошей, все як є на чистоту, ще є гривні і картка” – показала виконавиця.

Напохваті, як ділиться Тіна, в неї також завжди ноутбук, зарядний прилад та пляшка з водою. На роботу, окрім усього необхідного, артистка бере з собою ще й контейнери з їжею, адже ретельно стежить за своїм раціоном.

“Я не вмію готувати, я ж постійно збираю собі їжу з уже готового заздалегідь. Але що мене навчили нещодавно – це солити ягоди. Це дуже смачно. Тут у мене авокадо горіхи, насіння, кладу ось так лохину і гімалайська сіль, вона не така солона, як звичайна сіль. Солона лохина – в цьому щось є” – поділилася Кароль.

Співачка не приховує: любить смачно попоїсти й ніколи не обирає те, чого не любить, а особливо їй смакує духмяний хліб і солодощі. Співачка зізналася, що на день народження їй можна просто подарувати миску крему і вона буде щасливою.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини