Переможниця “Голосу країни” львів’янка Оксана Муха вперше розповіла про болісне розлучення

Артистка поділилася особистим.

Переможниця “Голосу країни-9”, співачка та скрипалька Оксана Муха вперше поділилася особистим.

Як відомо, за перемогу в “Голосі” Оксані подарували квартиру в столиці, але до Києва вона так і не переїхала, передає ЖВЛ. Живе в рідному Львові. Водночас, нарешті, теж у власному новенькому двоповерховому помешканні, про яке мріяла багато років і на яке сама заробила.

“Ми жили у батьків 8 років з Данилком. У нас була одна кімната на двох. І нам, звичайно, хотілося, щоб кожен мав свою кімнату. Так що це таке велике моє досягнення! Велика подія у моєму житті!” – зізналася співачка.

У цій квартирі Муха живе зі своїм сином і з домашнім улюбленцем – коргі за окликом Тося, якого обожнює всім серцем. Бі

А от із батьком своєї дитини, чоловіком на ім’я Богдан, Оксана розлучилася. Вони не разом уже більше семи років. Проте тільки нещодавно співачка наважилася говорити на цю тему в інтерв’ю.

“Це було для мене табу! Але останнім часом я зрозуміла, як багато у людей є проблем. Можливо, мій приклад… Це комусь допоможе. Когось дуже обнадіє! Я дуже хочу, щоб люди розуміли, що немає поняття – все пропало! Є поняття – перегорнути сторінку. І почати робити щось інакше” – зазначила Муха.

Хоча Оксана не приховує – ця сторінка її особистого життя була досить болісною. Вона важко переживала розлучення, але розуміла – так буде краще, бо почуття перегоріли. За словами оксани, вона працювала над цією подією у своєму житті з психологом і зізналася, що зараз їй вже не болить. Ба більше – в неї чудові стосунки з колишнім чоловіком.

Нічого погано про екса вона говорити не хоче й не буде.

Зараз артистка живе теперішнім, у якому серце відкрите для кохання. “Свою” людину виконавиця поки що не знайшла. А от найважливішим чоловіком для Мухи був і залишається її син. Усе, що вона робить – заради нього.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини