Приходила на проект сім разів: диспетчерка зі Львова розвернула три крісла на «Голосі» (відео)

Катерина Гладій зворушливо виконала хіт Ірини Білик – “Ти мій”.

На каналі стартував останній день “сліпих прослуховувань” шоу “Голос країни”, у якому всі тренери вже сформують свої команди, передає ТСН.

Так, на проєкт вже всьоме прийшла 24-річна учасниця зі Львова Катерина Гладій, яка наразі працює диспетчером з вантажоперевезень, але мріє співати на великій сцені.

“Я приходила на “Голос країни” багато разів, це здається вже всьоме, але кожного разу мені чогось не вистачало, щоб пройти далі. Сьогодні останній день сліпих прослуховувань і мені буде дуже важко розвернути крісла тренерів, але я довго йшла до цього. Зараз я буду боротися” – зауважила дівчина.

Підкорити тренерів Катерина вирішила з піснею Ірини Білик “Ти мій” і розвернула до себе крісла усіх тренерів, у яких ще залишились місця, зокрема Олега Винника, MONATIK та DOROFEEVA.

Зауважимо Тіна зібрала свою команду ще минулого ефіру.

“Надя боєць, але мені здається, що такі голоси мають бути у хлопців. Ваша пісня “Ти мій”, як мені здалося, була адресована мені” – зауважив Винник одразу відкидаючи з бортьби Надію.

“Я звісно що запрошую вас у свою команду і пропоную вам зі мною подивитись, що ж буде зараз між чоловіками зараз в битві за вас. А потім ви виберете мене, на що я дуже сподіваюся” – зазнчила Надія.

“Моя команда відкрита. У мене останнє місце. Таким голосом зачинити команду – це тільки радість та щастя” – заявив MONATIK

Зрештою Катерина обрала Дмитра, тим самим ставши його останньою учасницею та закривши команду.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини