НАБУ не знайшло доказів розкрадання Порошенка, справу закрили – ветеран АТО

Популярний український блогер, ветеран АТО Валерій Прозапас пише на своїй сторінці в Facebook, зовсім дрібним шрифтом «Українська правда» написала – «НАБУ не знайшло доказів розкрадання Порошенко, справу закрили».

Блогер зазначає, дивно, що це ні для кого не є сенсацією. Чому не виступить мегапопулярний і нібито незалежний журналіст Скрипін з сюжетом «Шок! Доказів «мародерства», не знайдено, я був мудак ». Де Бігус з матеріалом «Порошенко переслідували за надуманими справами! Скільки вкрали на справах проти нього? ». Може Гнап з Соболєвим-Зиміним публічно вибачаться за «ффшори» і «топ-корупцію»?

Валерій Прозапас зазначає, можливо блогер Сергій Іванов з Сергієм Лещенком зроблять стрім з детальним розбором фейків проти колишнього президента – після відходу якого впала економіка, втік інвестор, деградувала поліція і почався реванш? Така ж тема жирна – п’ятирічна пропаганда виявилася бездоказовим рекомендованим фуфло, тому країна в лайні. Ось такі у нас чесні і незалежні журналісти-розслідувачі.

“Маленьким шрифтом “Українська правда” пише – “НАБУ не знайшло доказів розкрадання Порошенком, справу закрили”.

Послухайте – а хіба це не сенсація?

Чому не виступить Скрипін з сюжетом про “Шок! Доказів “мародерства” не знайдено! Я був мудак, але POHUY!”

Де Біґус з матеріалом “Порошенка переслідували за надуманими справами! Скільки вкрали на справах проти нього?””

Може Ґнап з Соболєвим-Зіміним публічно вибачаться про “офшори” та “топ-корупцію”?

А Боцман з Білецьким закличуть відрубати їхні фсбшні руки?

Чи Сірьоня Іванов з Сірьонєй Лєщєнком зроблять стрім з детальним розбором фейків проти колишнього президента – після уходу якого рухнула економіка, втік інвестор, деградувала міліція та розпочався реванш?

Така ж тема жирна – п’ятирічна пропаганда виявилася бездоказовим замовним фуфлом, тому країна в лайні!

Ви журналісти-розслідувачі чи насрано?”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини